Reviews

    positive review  Szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy. Polecam korzystanie z usług kantoru.

    Anna Maria Matysiak Avatar Anna Maria Matysiak
    17 January 2022

    positive review  Szybka realizacja Polecam

    Konrad Trb Avatar Konrad Trb
    17 January 2022

    positive review  Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie, polecam

    Basia Sura Avatar Basia Sura
    14 January 2022

    positive review  Polecam bardzo. Sprawna transakcja wycofanych banknotów. Opcja wysyłka/przelew. Same pozytywy 🙂

    Jola Damek Avatar Jola Damek
    10 January 2022

    positive review  Profesjonalna i ekspresowo wykonana usługa. Polecam!

    Aneta Śliska Avatar Aneta Śliska
    4 January 2022

    positive review  Super kantor szybka i bezstresowa wymiana starych walut. Polecam z całego serca (nie trzeba podawać numeru dowodu) co jest wygodne i bezpieczne. Tyko czasami mogli by bardziej uwzględnić kurs walut, bo za kurs 4,60 np. franka wychodzi tylko 3,10, ale ogólnie to świetna i uczciwa firma. Która oceniam 5 na 5.

    Adrian Kurkiewicz Avatar Adrian Kurkiewicz
    15 December 2021

    positive review  Szybko i sprawnie. Polecam.

    Edyta Furgała Avatar Edyta Furgała
    13 December 2021

    positive review  Transakcja przeprowadzona ekspresowo. Polecam.

    Agnieszka Tucholska Avatar Agnieszka Tucholska
    9 December 2021

    positive review  Super kontakt, w emailu podano szczegółowe informacje na temat wysyłki i wymiany wycofanych banknotów. Zaraz po otrzymaniu przesyłki wiadomość o zrealizowanym przelewie 😊

    Mariola Stanisławczyk Avatar Mariola Stanisławczyk
    4 December 2021

    positive review  miałem parę starych funtów. kontakt sprawny i rzeczowy, pieniądze szybko wymienione. jestem bardzo zadowolony i jak najbardziej polecam firmę.

    Wojciech Milanowski Avatar Wojciech Milanowski
    23 November 2021

    positive review  Z całego serca polecam. Świetny kontakt, ekspresowy przelew przy wysyłce banknotów. Na prawdę warto. 👍

    Monika Książczyk Avatar Monika Książczyk
    20 November 2021

    positive review  Profesjonalne podejście do klienta, szybka odpowiedź na maila, bardzo szybki przelew. Polecam

    Agnieszka Drapinska Avatar Agnieszka Drapinska
    19 November 2021

    positive review  wymiana poszła bardzo szybko i sprawnie bardzo polecam ☺

    Aleksandra Korab Kuchta Avatar Aleksandra Korab Kuchta
    27 October 2021

    positive review  Co tu dużo mówić, szybko i skutecznie. Dwa dni od wysłania pieniądze były już na koncie. 👍👍

    Mateusz Gromek Avatar Mateusz Gromek
    30 September 2021

    positive review  Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony przebiegiem transakcji drogą wysyłkową z Old-Cash. Najkrócej rzecz ujmując : pełna, rzetelna i szybka informacja, kurier-wysyłka, następnego dnia pieniądze na koncie.

    Arletta Witt Avatar Arletta Witt
    16 September 2021

    positive review  Po 2 dniach po wysyłce miałem pieniądze na koncie.

    Tomasz Maros Avatar Tomasz Maros
    9 September 2021

    positive review  Szybko, miło i przyjemnie. Polecam 👍👍👍

    Paweł Plewa Avatar Paweł Plewa
    20 August 2021

    positive review  Polecam z całego serca! Rzetelne odpowiedzi na każde zadane pytanie, bardzo miła obsługa. Wymiana na odległość jak najbardziej zakończona pomyślnie, pieniądze już na drugi dzień na koncie! Napewno skorzystam jeszcze nie raz!

    Magdalena Cebo Avatar Magdalena Cebo
    20 August 2021

    positive review  Bardzo dobry kantor i zaufany. Będę do Was wracał.

    Mirek Ronin Zalewski Avatar Mirek Ronin Zalewski
    17 August 2021

    positive review  Szybka wymiana na odległość, banknoty wysłane inpostem i wplata na koncie wpłynęła za dwa dni. Polecam z całego serca

    Marianna Bilan Avatar Marianna Bilan
    3 August 2021

    positive review  Szybka wymiana na odległość, pieniądze wysłane bardzo szybko na konto. Polecam z całego serca 🙂

    Aleksandra Kaczmarczyk Avatar Aleksandra Kaczmarczyk
    22 June 2021

    positive review  Gorąco polecam. Wysłałam banknot Wycofany poczta a juz dziś pieniądze mam na koncie. Wczesnij wystarczył kontakt mailowy - szybka odpowiedz i konkretna . Bardzo dziekuje . pełny profesjonalizm , wysoka kultura - POLECAM

    Mateusz Skwarliński Avatar Mateusz Skwarliński
    16 June 2021

    positive review  Wszystko profesjonalnie i rzetelnie. Polecam

    Andrzej Wojciechowski Avatar Andrzej Wojciechowski
    14 June 2021

    positive review  Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo dziękuję za pozytywne załatwienie sprawy.

    Malgorzata Mochalska Avatar Malgorzata Mochalska
    14 June 2021

    positive review  Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt, uczciwość! POLECAM

    Marysia Smoczyńska Avatar Marysia Smoczyńska
    21 May 2021

    positive review  Pełen profesjonalizm, uczciwośc ,wiarygodnośc,rzetelność.polecam!!!

    Mirek Ciułkowski Avatar Mirek Ciułkowski
    21 May 2021

    positive review  Świetna firma i obsługa. Wszystko przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie. Odpowiedź na maila zawsze przychodziła szybko. Serdecznie polecam skorzystać z usług firmy.

    Oliwia Owczarek Avatar Oliwia Owczarek
    11 May 2021

    positive review  Super firma konkretna wymieniłem stare noki bez problemu .Wykonałem tel dostałem instrukcję jak dokonać wymianę wysyłkową i ciągu 48 godzin kasa na koncie polecam

    Jaroslaw Bryk Avatar Jaroslaw Bryk
    8 May 2021

    positive review  Szybka odpowiedź na zadane pytanie dotyczące transakcji - wiadomość zawierała od razu wszystkie szczegóły dotyczące wymiany waluty, kwoty jaką uzyskamy, możliwych dróg dostarczenia banknotów. Dodam, że transakcja odbyła się za pośrednictwem przesyłki a nie tradycyjnie podczas osobistej wizyty, więc tym bardziej wielki plus za uczciwość! Polecam serdecznie 🙂

    Anna Ostrzyżek Avatar Anna Ostrzyżek
    4 May 2021

    positive review  Wszystko sprawnie, szybko i konkretnie, bardzo polecam

    Ewa Łukaszewska Avatar Ewa Łukaszewska
    28 April 2021

    positive review  Bardzo profesjonalnie podchodzą do swoich klientów. Pozdrawiam.

    Janusz Urban Avatar Janusz Urban
    21 April 2021

    positive review  Stały kontakt i szybka realizacja. Polecam 🙂

    Jag Ga Avatar Jag Ga
    21 April 2021

    positive review  Szybkość realizacji i dobry kontakt.

    Paweł Załostowicz Avatar Paweł Załostowicz
    15 April 2021

    positive review  Wszystko szybko i sprawnie😁

    Asia Asiula Avatar Asia Asiula
    13 April 2021

    positive review  Transakcja przebiegła szybko, miło i przyjemnie. Mieszkamy dość daleko, wiec wysyłkę starych banknotów zrobiliśmy za pomocą kuriera, pieniążki na koncie były już na drugi dzień ! Kontakt mailowy i ustalenie szczegółów zajął jedno popołudnie. Na szczęście znalazło się miejsce, gdzie udało się odzyskać pieniążki za pieniądze, których nie można wymienić aktualnie nigdzie (oprócz banku w danym kraju). Zdecydowanie polecam !

    Joanna Skupin Avatar Joanna Skupin
    12 April 2021

    positive review  👍 polecam, bez problemu, szybko wymienili moje stare, nieaktualne funty bryt. 👍

    Anna Kozłowska Avatar Anna Kozłowska
    23 March 2021

    positive review  Szybka odpowiedź, profesjonalna obsługa 🙂 Polecam! 🙂

    Pamela Troszczyńska Avatar Pamela Troszczyńska
    15 March 2021

    positive review  Świetny kontakt, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, tego samego dnia po odebraniu przez właścicieli przesyłki otrzymałam przelew na konto. Zdecydowanie polecam 😉

    Weronika Kowalczyk Avatar Weronika Kowalczyk
    5 March 2021

    positive review  Bardzo profesjonalna firma, szybkie i sprawne załatwianie sprawy.Polecam😊

    Anna Olechnowicz Avatar Anna Olechnowicz
    5 March 2021

    positive review  Szybka odpowiedź, profesjonalna obsługa. Po dostarczeniu przesyłki kurierskiej natychmiastowy mail + przelew. Polecam !

    Przemyslaw Prb Avatar Przemyslaw Prb
    18 February 2021

    positive review  polecam, szybka realizacja, świetny kontakt!

    Romana Matuszewska Avatar Romana Matuszewska
    18 February 2021

    positive review  Dobry i szybko kontakt. Polecam

    Paweł Szymański Avatar Paweł Szymański
    15 February 2021

    positive review  Bardzo dobry kontakt i szybka wymiana walut.

    Stanisław Klimek Avatar Stanisław Klimek
    7 February 2021

    positive review  Szybka i rzetelna obsługa. Fachowe doradztwo. Polecam wszystkim

    Ania Śpiewak Avatar Ania Śpiewak
    6 February 2021

    positive review  Szybka i łatwa transakcja. Firma godna polecenia.

    Olga Magdalena Zabulewicz Avatar Olga Magdalena Zabulewicz
    6 February 2021

    positive review  Bardzo dobry i szybki kontakt. Wymiana wycofanych banknotów przebiegła bardzo sprawnie, a przelew był na koncie na drugi dzień od momentu dostarczenia przez kuriera gotówki. Polecam !!!

    Magdalena Mąka Avatar Magdalena Mąka
    5 February 2021

    positive review  Wymiana starych funtów wycofanych z obiegu bez problemy.wszystko jest ok.przelew szybko dotarł.Polecam

    Dariusz Noworolnik Avatar Dariusz Noworolnik
    1 February 2021

    positive review  Bardzo szybka obsługa polecam!

    Martyna Lis Avatar Martyna Lis
    26 January 2021

    positive review  Wszystko sprawnie gorąco polecam !!

    Sylwia Sylwia Avatar Sylwia Sylwia
    20 January 2021

    positive review  Polecam! Szybka i sprawna wymiana!

    Monika Moćko Avatar Monika Moćko
    17 January 2021

    positive review  Bardzo łatwy kontakt. Pan wszystko wytłumaczył, przesłał mała z informacją, co należy zrobić i jak zrobić, aby wymienić wycofane banknoty. W dniu, w którym otrzymali przesyłkę dokonali błyskawicznego przelewu. Tak powinno załatwiać się sprawy. Polecam firmę Jolanta

    Jolanta Sz Avatar Jolanta Sz
    13 January 2021

    positive review  Polecam, wyslalem pieniądze do wymiany a za dwa dni miałem wymienione już na koncie. Bezproblemowy kontakt. Uczciwa firma i godna polecenia.

    Leszek Zarczynski Avatar Leszek Zarczynski
    8 January 2021

    positive review  Super servis, zdecydowanie warto korzystać z usług tej firmy. Polecam jak najbardziej. Moja ocena 10 w skali 10 🙂

    Andriy Starunchak Avatar Andriy Starunchak
    31 December 2020

    positive review  Szybko, sprawnie, pełne zaufanie. Super

    Ewa Kula Avatar Ewa Kula
    30 December 2020

    positive review  Polecam na 100 % przelew doszedł bardzo szybko 🙂

    Wiola Łach Avatar Wiola Łach
    21 December 2020

    positive review  Fachowość, w ciagu trzech dni sprawa została załatwiona.

    Agnieszka Michalska-Guz Avatar Agnieszka Michalska-Guz
    18 December 2020

    positive review  Dobry kontakt szybka realizacja bardzo polecam.

    Ewelina Bierca Avatar Ewelina Bierca
    15 December 2020

    positive review  Polecam współpracę z Old-Cash. Stały i miły kontakt, ekspresowy przelew pieniążków, bardzo uczciwa firma 😊 Pozdrawiam.

    Julia Moskwa Avatar Julia Moskwa
    8 December 2020

    positive review  Bardzo dobra, szybka obsługa. Uczciwa firma i pełny profesjonalizm. Polecam !!!

    Wojtek Całka Avatar Wojtek Całka
    26 November 2020

    positive review  Dobry kontakt, szybkie załatwienie spraw.

    Rafal Skrzyniecki Avatar Rafal Skrzyniecki
    25 November 2020

    positive review  Super kontakt uprzejma obsługa, pieniądze dotarły na konto serdeczne polecam z pozdrowieniami

    Maria Krygowska Avatar Maria Krygowska
    24 November 2020

    positive review  -super kontakt z pracownikiem firmy. -wyczerpujące informacje. -przelew dotarł na konto bardzo szybko. -polecam firmę, dziękuję.

    Vitas Vysniauskas Avatar Vitas Vysniauskas
    23 November 2020

    positive review  bardzo dobry kontakt z pracownikiem firmy. Otrzymałam wyczerpujące informacje jak wysłać pieniądze.Przelew dotarł na konto błyskawicznie.Dziękuję i polecam firmę

    Ewa Herman Avatar Ewa Herman
    29 October 2020

    positive review  quickly, safely, professional 👌⭐⭐⭐⭐⭐

    Magdalena Majewska Avatar Magdalena Majewska
    21 October 2020

    positive review  Rekomenduoju. Profesionalus aptarnavimas

    Zuza Nasiadka Avatar Zuza Nasiadka
    21 October 2020

    positive review  Customer service is amazing! I strongly recommend this company!

    Bartłomiej Lalek Avatar Bartłomiej Lalek
    21 October 2020

    positive review  VOLLE PROFESSIONALITÄT, SCHNELL UND EFFIZIENT. ICH EMPFEHLE!

    Mateusz Jachacy Avatar Mateusz Jachacy
    21 October 2020

    positive review  Io raccomando. Veloce e sicuro. Massima professionalità

    Renata Mi Avatar Renata Mi
    21 October 2020

    positive review  Seguro, rápido y muy profesional. ¡Se lo recomiendo a todo el mundo! 👌🏻👍🏻

    Cezary G. G. Grabowski Avatar Cezary G. G. Grabowski
    21 October 2020

    positive review  Good rates. Quick and Safety. I Recommend it 🙂

    Mariola Bocianiak Avatar Mariola Bocianiak
    21 October 2020

    positive review  Safe, professional, and best quality! I recommend Old - Cash! Best, Krzysiek

    Krzysztof Bernadzki Avatar Krzysztof Bernadzki
    21 October 2020

    positive review  I recommend it!!! quickly, safely and professionally!!! 🙂

    De Wu Avatar De Wu
    21 October 2020

    positive review  full professionalism, fast and very good customer service.

    Kamil Jasiński Avatar Kamil Jasiński
    21 October 2020

    positive review  Bardzo dobry kontakt, szybkie odpowiedzi, wyczerpujące, pomocne, jasne. Podpowiedzi co można I jak najlepiej. Bardzo szybkie załatwienie sprawy wręcz błyskawiczne. Jestem bwrdzo, ale to bardzo mile zaskoczona. Wiarygodni I z pewnoscia bardzo POLECAM😊

    Bea Ta Avatar Bea Ta
    12 October 2020

    positive review  Wszystko poszło bardzo sprawnie, świetny kontakt z klientem, zawsze dostawałam odpowiedzi na maile, także bardzo polecam!

    Aneta Pawłowska Avatar Aneta Pawłowska
    1 October 2020

    positive review  Dobry kontakt-szybko odpowiadają na maile oraz szybki prZelew gotowki

    Natalia Kinga Łupinska Avatar Natalia Kinga Łupinska
    16 September 2020

    positive review  Bardzo dobry kontakt. Szybka i sprawna obsługa. Gorąco polecam.

    Dorota Kochaj Avatar Dorota Kochaj
    9 September 2020

    positive review  Bardzo polecam. Szybko i bardzo profesjonalnie. Polecam serdecznie

    Paulina Giza-Szabat Avatar Paulina Giza-Szabat
    9 September 2020

    positive review  Bardzo dobry kontakt z kantorem. Sprawna wymiana waluty. Polecam

    Izabela Tomaszewska Avatar Izabela Tomaszewska
    31 August 2020

    positive review  Serdecznie polecam współpracę z tą firmą. Wymiana banknotów drogą wysyłkową przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Dobry kontakt i szybki przelew 👍

    Klaudia Trzaska Avatar Klaudia Trzaska
    18 August 2020

    positive review  Wszystko zgodnie z ustaleniami. Szybka realizacja przelewu. Polecam w 100%

    Karolina Lasoń Avatar Karolina Lasoń
    3 August 2020

    positive review  solidna firma dodna polecenia polecam

    Mariola Gagajek Avatar Mariola Gagajek
    1 August 2020

    positive review  Bezproblemowo i sprawnie.

    Jarek Kurzyk Avatar Jarek Kurzyk
    22 July 2020

    positive review  Jestem zadowolony z usług firmy Old-Cash

    Mieczysław Paczkowski Avatar Mieczysław Paczkowski
    4 July 2020

    positive review  Szybko i sprawnie, polecam ! 🙂

    Dagmara Westfal Avatar Dagmara Westfal
    4 July 2020

    positive review  Szybko i sprawnie. Polecam serdecznie 🙂

    Natalia Tekieli Avatar Natalia Tekieli
    1 July 2020

    positive review  Szybko, sprawnie, solidnie. Jednym słowem - polecam!

    Monika Majchrzak Avatar Monika Majchrzak
    24 June 2020

    positive review  Bardzo sprawna tranzakcja, polecam

    Madzik Ste Avatar Madzik Ste
    9 June 2020

    positive review  Polecam , bardzo sprawnie można wymienić banknoty na odległość , przemiła obsługa i pomoc telefoniczna jak i mailowa.

    Sylwia Sikorska Avatar Sylwia Sikorska
    3 June 2020

    positive review  Polecam , fajnie, że można wymienić banknoty, które mogłyby wydawać się już bezwartościowe

    Iwona Worek Avatar Iwona Worek
    1 June 2020

    positive review  bardzo solidna i sprawnie działająca firma, transakcja wykonana błyskawicznie, polecam

    Monika Jurczyk Avatar Monika Jurczyk
    18 March 2020

    positive review  szybko,bez problemów, polecam ?

    Ewa Krysiak Avatar Ewa Krysiak
    13 March 2020

    positive review  Sprawnie i szybko. Dobry kontakt.

    Viola Hadała Avatar Viola Hadała
    26 February 2020

    positive review  Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Gorąco polecam 🙂

    Alicja Waluś Avatar Alicja Waluś
    25 February 2020

    positive review  Polecam serdecznie, szybko, miły kontakt i bezproblemowo 😉

    Natalia Sobótka Avatar Natalia Sobótka
    11 February 2020

    positive review  Transakcja zgodnie z ustaleniami, sprawnie, bez problemów.

    Krzysztof Blacha Avatar Krzysztof Blacha
    7 February 2020

    positive review  super obsługa pełen profesjonalizm gorąco polecam!!!!!!!

    Krzysztof Ruminski Avatar Krzysztof Ruminski
    4 February 2020

    positive review  profesjonalne doradztwo, bardzo dobre ceny

    Michał Koneczny Avatar Michał Koneczny
    25 January 2020

    positive review  Ottima scelta! Lavorano molto bene e sono professionali..lo consiglio

    Eva de Rossi Avatar Eva de Rossi
    15 January 2020